11-04-2016: Åben høring om styrket inklusion af grønlændere i Danmark

10.05.2016

Grønlandsudvalget holder åben høring om mulighederne for at styrke inklusionen af grønlændere i Danmark onsdag den 11. maj 2016 kl. 14.00-17.15 i Landstingssalen på Christiansborg

Høringen har til formål at øge opmærksomheden på behovet for at styrke inklusionsindsatsen for grønlændere, som bor i Danmark. Antallet af grønlændere bosiddende i Danmark er igennem de seneste 8 år vokset med 17 %. Ca. 80 % af grønlændere bosiddende i Danmark er velfungerende, mens 6-20 % er socialt udsatte.

Målet med høringen er at belyse, hvordan man kan styrke inklusionsindsatsen over for det stigende antal grønlændere, som bosætter sig i Danmark. I år udløber strategien for socialt udsatte, og til næste år udløber midler til inklusionsindsatsen i de grønlandske huse. Er behovet mødt, og hvad kan man gøre for at styrke inklusionen for grønlændere bosiddende i Danmark?

Programmet findes her.

 

Tilmelding:

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig.

Ønsker du at tilmelde dig, skal du sende en e-mail med angivelse af navn(e) og organisation til tilmelding@ft.dk. Fristen for tilmelding er onsdag den 11. maj 2016 kl. 11.00.

Vigtigt: Angiv navnet på høringen i emnefeltet. Pladserne bliver tildelt efter først til mølle-princippet, og tilmelding er derfor ikke gyldig, før du har modtaget en bekræftelse pr. mail.

Høringen vil blive streamet live på Folketingets hjemmeside og vises desuden på Folketingets tv-kanal. 

Se flere nyheder fra Folketinget