Besøg Folketinget på Kulturnatten den 9. oktober 2015

18.09.2015

Du har mulighed for gå på oplevelse i Folketinget, når dørene åbnes under den årligt tilbagevendende begivenhed, Kulturnatten. Der er adgang for alle med et kulturpas, som koster 90 kr. Folketinget holder åbent kl. 18.00-24.00. Dørene lukkes kl. 23.30.

Kulturnat 

Oplev huset
Aftenen igennem kan du gå rundt på egen hånd og opleve parlamentets indretning, historie og blive klogere på Folketingets arbejde. Kig f.eks. ind i Folketingssalen eller Finansudvalgets mødelokale og mød medlemmer og medarbejdere, der fortæller om arbejdet i Folketinget. 

Mød partierne
På Kulturnatten har du mulighed for at møde repræsentanter fra alle Folketingets partier inkl. de nordatlantiske mandater. Du kan også møde repræsentanter fra det danske mindretal og det tyske mindretal. Alle har de egne programmer, som du kan hente på ft.dk umiddelbart op til den 9. oktober. Programmerne udleveres også på aftenen. 

Sådan får du adgang
Der er adgang til Folketinget fra Folketingets indgang, der ligger i gadeplan i Rigsdagsgården. Her skal du igennem et sikkerhedstjek. Da der er et loft over, hvor mange der må være i huset på én gang, skal du være indstillet på at stå i kø.

Hvis du på forhånd har købt et kulturpas og ikke medbringer en taske eller anden bagage, kan du få adgang til huset via fast track-indgangen, der også ligger i gadeplan i Rigsdagsgården.  

Du skal købe et kulturpas
Du kan købe dit kulturpas og programmet for Kulturnatten 2015 ved indgangen til Folketinget. Kulturpas og programmer sælges hver for sig. Et kulturpas koster 90 kr. Programmet koster 10 kr.

Du kan se hele programmet for Kulturnatten i Folketinget her: www.ft.dk/kulturnatten

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]