Akkreditering til grundlovsfejring i Folketinget

29.05.2015

Ansøgning om akkreditering til grundlovsfejringen i Folketinget skal senest tirsdag den 2. juni kl. 12.

Fredag den 5. juni markerer regeringen og Folketinget 100-året for 1915 grundloven ved et stort arrangement i Folketinget og i området omkring Christiansborg.

Kongefamilien, Folketinget, regeringen og en række særligt inviterede vil deltage i første del af arrangementet, som finder sted inde i Folketinget. Efterfølgende vil der være taler, optog og underholdning i Rigsdagsgården og i området omkring Christiansborg.

Arrangementet tv-transmitteres, og der vil herudover være et begrænset antal pool-pladser til øvrig presse. Ansøgning om poolpladser. Der henvises til vedlagte presseprogram for oplysninger om poolpladser.

Ansøgning skal ske til akkreditering@ft.dk senest tirsdag den 2. juni kl. 12 med angivelse af navn, medie, pressekortnummer, funktion, kontaktoplysninger og ønskede pools.

Tildeling af poolpladser offentliggøres på Folketingets hjemmeside onsdag den 3. juni. Poolkort afhentes i Folketinget senest torsdag den 4. kl. 16. Yderligere oplysninger: Pressesekretær Peter Krab, 33 37 34 51.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]