Høring om finansiering af boliger og erhverv i landdistrikterne

20.11.2014

Udvalget for Landdistrikter og Øer holder en høring om finansiering af boliger og erhverv i landdistrikterne onsdag den 26. november kl. 12.00-16.00 i Landstingssalen, Christiansborg.

Formålet med høringen er at afdække problemerne med at få finansieret lån til boliger og erhverv i landdistrikterne, problemernes omfang, og hvordan problemerne kan løses.

Oplægsholdere ved høringen er:

-          Direktør Ulrik Nødgaard, Finanstilsynet

-          Direktør Karsten Beltoft, Realkreditforeningen

-          Direktør Ane Arnth Jensen, Realkreditrådet

-          Formand, ejendomsmægler MDE, Torben Strøm, Dansk Ejendomsmæglerforening

-          Direktør Lars Petersson, Sparekassen Sjælland

-          Udviklingsdirektør Søren Scheibye, Udenombanken.dk

Under høringen vil endvidere blive fremlagt eksempler på finansieringsproblemer i landdistrikterne. Formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, er moderator under denne del af høringen. Landdistrikternes Fællesråd har indsamlet sager om uberettigede eller uforståelige afslag på finansiering af boliger og erhvervsvirksomheder i landdistrikterne.

Læs program: Her

Tilmelding 

Tilmelding til høringen er obligatorisk. Ønsker du at tilmelde dig, skal du sende en mail med angivelse af navn/navne og organisation til Tilmelding@ft.dk. Vigtigt: Angiv navn på høringen i emnefeltet.
Pladserne bliver tildelt efter først til mølle-princippet, og tilmeldingen er derfor ikke gyldig, før du har modtaget en bekræftelse pr. mail.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]