Miljøudvalget holder sammen med IUCN konference om genudsætning, genindvandring og invasive arter i den danske natur

12.08.2014

Miljøudvalget afholder onsdag den 3. september 2014 en konference om genudsætning, genindvandring og invasive arter i den danske natur. Konferencen afholdes sammen med den danske IUCN-komité og finder sted i Landstingssalen på Christiansborg kl. 10-16.

Baggrunden for konferencen er Naturplan Danmark samt Natur- og Landbrugskommissionens anbefalinger på området vedrørende genudsætning, genindvandring og invasive arter i den danske natur.. Målet med konferencen er at give et balanceret input til den politiske proces om emner som f.eks. indvandring af vildsvin, udsætning af bison og invasive arter som f.eks. mårhund.

Konferencen er delt op i fire hovedemner, som giver en god indføring i emnerne. Konferencen afsluttes med en paneldebat med bl.a. medlem af udvalget. Program for høringen kan ses på linket i boksen til højre.

Der er begrænset antal pladser til konferencen, men det vil være muligt for interesserede at deltage i det omfang, at der er ledige pladser.

Tilmelding skal ske inden den 28. august 2014. på hjemmesiden iucnkonference.dk , hvor man også kan finde information om konferencen.

 Høringen tv-transmitteres og kan følges på Folketingets hjemmeside og Folketingets tv-kanal.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]