Deltag i debatten: Hvordan skaber vi erhverv, udvikling og vækst i landdistrikterne?

21.11.2012

Udvalget for Landdistrikter og Øer inviterer hermed til en offentlig debat om, hvordan man skaber erhverv, udvikling og vækst i landdistrikterne, og hvilke udfordringer og barrierer der er for dette.

Udvalget afholdt den 7. november 2012 en høring om erhvervsvirksomhed, udvikling og vækst i landdistrikterne.

Som opfølgning inviterer udvalget hermed til en offentlig debat om, hvordan man skaber erhverv, udvikling og vækst i landdistrikterne, og hvilke udfordringer og barrierer der er for dette.

Udvalget opfordrer eksperter, erhvervsliv, organisationer, foreninger og andre til at deltage i debatten. Du finder debatsiden ved at følge linket til højre. På denne sider finde du desuden tv-optagelsen fra høringen samt oplægsholdernes præsentationer.

Indlæg i debatten skal sendes til Udvalgssekretariatet og vil herefter bliver lagt ud på denne side med henblik på, at de kan indgå i den videre debat. Debatten løber til den 15. januar 2013.

Udvalget drøfter herefter på baggrund af høringen den 7. november og den efterfølgende debat, om udvalget evt. vil afholde en ny høring eller på anden vis vil følge op på debatten.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]