Europæisk parlamentarikermøde om relancering af EU's Indre Marked

11.04.2012

Vækst, vandrende arbejdstagere og håndhævelse af EU-lovgivningen er på dagsordenen, når Folketingets Beskæftigelsesudvalg og Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget er værter ved en international konference på Christiansborg den 16.-17. april 2012. Konferencen foregår i Landstingssalen og er åben for pressen.

Konferencen er én blandt flere interparlamentariske konferencer, som Folketinget er vært for i forbindelse med det danske EU formandskab. Den ledes af formanden for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget, Karin Gaardsted (S) og formanden for Beskæftigelsesudvalget, Lennart Damsbo-Andersen (S). Deltagerne i konferencen er medlemmer fra de nationale parlamenter i EU's 27 medlemslande og de 6 kandidatlande samt fra Europa-Parlamentet. I programmet indgår oplæg fra bl.a. den danske erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF), generaldirektør Koos Richelle fra EU-Kommissionen, Danuta Jazlowiecka, ordfører i Europa-Parlamentet på forslaget om håndhævelse af udstationeringsdirektivet samt repræsentanter fra det danske erhvervsliv og fagbevægelsen.   

Hele programmet kan ses via linket til højre på siden. Mødet kan ses ”live” på www.presidency.dk/video. Billeder fra mødet vil blive lagt på www.presidency.dk/gallery.

 

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]