Åbent samråd om orienteringen til Folketinget om IC4

19.06.2009

Folketingets Trafikudvalg har kaldt transportminister Lars Barfoed i samråd om orienteringen til Folketinget om IC4. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 25. juni 2009 kl. 10.30 i vær. S-092 på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre for, hvordan han vil sikre, at DSB fremover orienterer Folketinget korrekt og fyldestgørende om udviklingen i IC4 sagen.

Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Per Clausen (EL).

Links til samrådsspørgsmålet findes i boksen til højre

Samrådet er åbent for alle, men der vil være et begrænset antal tilhørerpladser. Enkelte er forbeholdt pressen. De øvrige pladser går efter først til mølle-princippet. Hvis man ønsker at overvære det åbne samråd, kontaktes udvalgets sekretariat senest onsdag den 24. juni 2009 kl. 12.00. Kontaktoplysningerne fremgår til højre på siden. For gæster, der kommer udefra, må der beregnes ekstra tid på grund af sikkerhedstjek ved besøgsindgangen.

Det er tilladt at fotografere og optage lyd og tv m.v., hvis det kan ske med tv-kameraer på stativ, uden at anbringe mikrofoner på bordene og uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt.

En cd med lydoptagelse af det åbne samråd vil senere kunne fås i Folketingets Oplysning, tlf. 33 37 33 38.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]