Åbent samråd om ventelister til botilbud på det sociale område

23.06.2009

Socialudvalget har indkaldt indenrigs- og socialminister Karen Ellemann i samråd om ventelister til botilbud på det sociale område. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 25. juni 2009 kl. 9.00 i lokale 2-080 på Christiansborg.

Udvalget har bedt indenrigs- og socialministeren redegøre for, hvilke initiativer ministeren vil tage for at forbedre forholdene med de lange ventelister og ventetider på botilbud, og oplyse om ministeren vil følge anbefalingerne om at udarbejde ensartede retningslinier for et ventelistesytem på landsplan for at få et overblik over kapacitet og ventelister i botilbud på det sociale område.

Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Anne Baastrup (SF).

Links til samrådsspørgsmålene findes i boksen til højre.

Samrådet er åbent for alle, men der vil være et begrænset antal tilhørerpladser. Enkelte er forbeholdt pressen. De øvrige pladser går efter først til mølle-princippet. Hvis man ønsker at overvære det åbne samråd, kontaktes udvalgets sekretariat senest onsdag den 24. juni 2009 kl. 12.00. Kontaktoplysningerne fremgår til højre på siden.

Det er tilladt at fotografere og optage lyd og tv m.v., hvis det kan ske med tv-kameraer på stativ, uden at anbringe mikrofoner på bordene og uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt.

En cd med lydoptagelse af det åbne samråd vil efterfølgende kunne fås i Folketingets Oplysning, tlf. 33 37 33 38.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]