Åbent samråd i Trafikudvalget om kontrollen med synshaller

16.04.2009

Folketingets Trafikudvalg har kaldt transportminister Lars Barfoed i samråd om kontrollen med synshaller. Samrådet er åbent for alle og finder sted onsdag den 22. april 2009 kl. 14.00 i vær. Pro. D i Provianthuset ved Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre for Færdselsstyrelsens kontroller med synshaller og omfanget af fejl, der konstateres ved kontrollerne. Desuden har udvalget bedt ministeren forklare, hvordan det sikres, at synshaller der lukkes af Færdselsstyrelsen på grund af gentagne fejl, ikke straks genåbner under nyt navn.

Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Benny Engelbrecht (S).

Links til samrådsspørgsmålene ses i boksen til højre.

Samrådet er åbent for alle, men der vil være et begrænset antal tilhørerpladser. Enkelte er forbeholdt pressen. De øvrige pladser går efter først til mølle-princippet. Hvis man ønsker at overvære det åbne samråd, kontaktes udvalgets sekretariat senest tirsdag den 21. april 2009 kl. 12.00. Kontaktoplysningerne fremgår til højre på siden. For gæster, der kommer udefra, må der beregnes ekstra tid på grund af sikkerhedstjek ved besøgsindgangen.

Det er tilladt at fotografere og optage lyd og tv m.v., hvis det kan ske med tv-kameraer på stativ, uden at anbringe mikrofoner på bordene og uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt.

En cd med lydoptagelse af det åbne samråd vil senere kunne fås i Folketingets Oplysning, tlf. 33 37 33 38.

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [09.03.2017]