Åbent samråd om prostitution på datingsider

24.04.2009

Socialudvalget har indkaldt indenrigs- og socialminister Karen Ellemann og justitsminister Brian Mikkelsen i samråd om prostitution på datingsider. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 30. april 2009 kl. 15.00 i lokale PRO-D på Christiansborg.

Udvalget har bedt indenrigs- og socialministeren og jutstitsministeren redegøre for, hvilke initiativer regeringen vil tage for at forhindre at unge misbruges og lokkes ud i prostitution via datingsider som auktionsdate.dk og aladdins.dk. Udvalget har desuden bedt justitsministeren redegøre for den gældende retstilstand og hvilke lovændringer, der skal til, for at sikre at formidleren af kontakten mellem børn og pædofile kan straffes.

Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Pernille Vigsø Bagge (SF).

Links til samrådsspørgsmålene findes i boksen til højre.

Samrådet er åbent for alle, men der vil være et begrænset antal tilhørerpladser. Enkelte er forbeholdt pressen. De øvrige pladser går efter først til mølle-princippet. Hvis man ønsker at overvære det åbne samråd, kontaktes udvalgets sekretariat senest onsdag den 29. april 2009 kl. 12.00. Kontaktoplysningerne fremgår til højre på siden.

Det er tilladt at fotografere og optage lyd og tv m.v., hvis det kan ske med tv-kameraer på stativ, uden at anbringe mikrofoner på bordene og uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt.

En cd med lydoptagelse af det åbne samråd vil senere kunne fås i Folketingets Oplysning, tlf. 33 37 33 38.

 

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [13.06.2017]