Kontakt Miljø- og Fødevareudvalget

Du kan skrive til udvalget med dine synspunkter om et lov- eller et beslutningsforslag eller om et emne, der ligger inden for udvalgets sagsområde.

Udfyld formularen, og vedhæft din henvendelse og eventuelle bilag. De felter, der er markeret med stjerne, skal udfyldes.

Folketinget modtager maks. tre bilag a 4MB. Tilladte filtyper: doc, pdf, docx

Du vil fra udvalgets sekretariat modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget henvendelsen, og besked om, hvad der sker med den.

Som udgangspunkt er dokumenter, der omdeles til udvalget, offentlige, og det betyder, at de kan ses på Folketingets hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at din henvendelse kan læses på Folketingets hjemmeside, skal du gøre opmærksom herpå, og dit ønske vil selvfølgelig blive respekteret.

Hvis din henvendelse indeholder f.eks. følsomme personoplysninger, eller materiale som du ikke selv har ophavsretten til, bør du skrive, at den ikke skal offentliggøres på Folketingets hjemmeside. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte sekretariatet.

Selv om du ønsker, at din henvendelse skal kunne ses på Folketingets hjemmeside, er det ikke sikkert, at ønsket bliver fulgt, hvis udvalgets sekretariat vurderer, at materialet ikke er egnet til hjemmesiden.

Indtast navn
Indtast organisationsnavn
Indtast adresse
Indtast postnummer
Indtast by
Indtast land
Indtast dit telefonnummer
Indtast din e-mail-adresse
Indtast emne