Kontakt Ligestillingsudvalget

Du kan skrive til udvalget med dine synspunkter om et lov- eller et beslutningsforslag eller om et emne, der ligger inden for udvalgets sagsområde.
Udfyld formularen, og vedhæft din henvendelse. De felter, der er markeret med en lille rød trekant i øverste højre hjørne, skal udfyldes. 

Folketinget kan modtage maks. tre filer à 4MB. Tilladte filtyper: doc, pdf, docx.
Du vil fra udvalgets sekretariat modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din henvendelse og besked om, hvad der sker med den.

Som udgangspunkt er dokumenter, der omdeles til udvalget, offentlige. Det betyder, at de kan læses på Folketingets hjemmeside, og at man kan se afsenders navn. De øvrige oplysninger, vi anmoder om, er alene til sekretariatets brug. 

Vær opmærksom på, at en henvendelse, der er blevet offentliggjort på internettet, kan være meget vanskelig at få fjernet fra internettet, hvis man fortryder offentliggørelsen. 
Hvis du ikke ønsker, at din henvendelse og dit navn kan læses på Folketingets hjemmeside, skal du nedenfor svare nej til, at henvendelsen må vises på ft.dk. 

Hvis din henvendelse indeholder f.eks. følsomme personoplysninger, eller materiale som du ikke selv har ophavsretten til, skal du også svare nej til, at henvendelsen må vises på ft.dk. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte sekretariatet.
Selv om du ønsker, at din henvendelse skal kunne ses på Folketingets hjemmeside, er det ikke sikkert, at ønsket bliver fulgt, hvis det vurderes, at materialet ikke er egnet til hjemmesiden.

Bemærk at Folketinget, som led i det parlamentariske arbejde, ikke er omfattet af Persondataforordningen, men Folketinget vil i videst muligt omfang følge beskyttelsesprincipperne. 

Indtast navn
Indtast organisationsnavn
Indtast adresse
Indtast postnummer
Indtast by
Indtast land
Indtast dit telefonnummer
Indtast din e-mail-adresse
Indtast emne