Aktuelt

Kalender 2018
Større

Kalender

Se hvor og hvornår aktuelle begivenheder og møder i Folketinget finder sted, herunder møder i Folketingssalen, åbne samråd og udvalgsrejser.

Web TV
Større

Tv fra Folketinget

Se Folketingets møder i Folketingssalen og åbne udvalgsmøder i Folketinget. Møderne bliver sendt live og kan også ses bagefter.

Inger Støjberg, V, i presses søgelys. Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 holder en del af partierne, nemlig Socialdemokraterne, Venstre, Dansk Folkeparti, Kristendemokraterne og De Radikale, valgfesten på Christiansborg. Enhedslisten, SF, De konservative, Alternativet og Liberal Alliance har lejet sig ind rundt om i byen. Der er stillet pavillioner og fadøl op i Rigsdagsgården og det største presse opbud nogen sinde til et valg er linet op.
Større

Presse

Læs om adgangsforhold og kriterier for pressen på Christiansborg slot. Find Folketingets pressekontakt eller download Folketingets pressefoto. 

Abonnement
Større

Nyheder

Bliv opdateret på nyheder fra Folketinget. Du kan abonnere på nyheder fra Folketinget via Folketingets abonnementsservice.

Grafik tema
Større

Temaer

Folketinget sætter fokus på aktuelle politiske temaer og tilbagevendende begivenheder, såsom Folketingets åbning, statsborgerskabsdag og meget mere. 

Facebook billede
Større

Facebook

Det er Folketingets Administration, der står bag Folketingets side på Facebook. På facebooksiden kan du følge med i årets gang i Folketinget.