Sundhedsudvalget (SUU) Alm. del

Samling: 2007-08 (2. samling)

Samrådsspørgsmål Q

Ministeren bedes på baggrund af redegørelsen om forløbet af sagen om kontrastmidlet Omniscan, omdelt på alm. del - bilag 260, oplyse, om han finder, at Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsministeriet har løst opgaverne i forbindelse med bivirkningerne ved anvendelsen af Omniscan på tilfredsstillende måde, og endvidere orientere om hvilke konkrete initiativer han agter at tage på baggrund af Omniscan sagen.
Dato: 01-04-2008
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Sundhedsudvalget 23-04-2008 kl. 14:30
Dokumentdato: 01-04-2008
Modtaget: 01-04-2008
Omdelt: 01-04-2008

Samrådsspm. om ministeren finder, at Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsministeriet har løst opgaverne i forbindelse med bivirkningerne ved anvendelsen af Omniscan på tilfredsstillende måde, og endvidere orientere om hvilke konkrete initiativer ministeren agter at tage på baggrund af Omniscan sagen, til ministeren for sundhed og forebyggelse

Samrådsspm. om ministeren finder, at Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsministeriet har løst opgaverne i forbindelse med bivirkningerne ved anvendelsen af Omniscan på tilfredsstillende måde, og endvidere orientere om hvilke konkrete initiativer ministeren agter at tage på baggrund af Omniscan sagen, til ministeren for sundhed og forebyggelse (pdf-version)
Html-version