Skolevalg hædret med Sprogprisen 2015

02.10.2015

Folketingets og Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings skolevalg.dk fik Sprogprisen som årets bedste hjemmesidetekst. I forbindelse med det i januar afholdte Skolevalg 2015 blev der gennemført et undervisningsforløb på 3 uger, som benyttede en særligt udviklet hjemmeside med undervisningsmaterialer, lærervejledning mv.

Sprogprisens dommerkomité betegner hjemmesiden som ”genial, underholdende og i den grad oplysende, men frem for alt: dødforførende”.

Sprogprisen sætter fokus på sproget i både det private erhvervsliv og den offentlige sektor ved at anerkende og belønne det gode danske sprog. Bag prisen står et partnerskab bestående af Dansk Kommunikationsforening, Dansk Sprognævn, Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Forbundet Kommunikation og Sprog, kurtstrand.dk, Modersmål-Selskabet, RetorikMagasinet, sproget.dk, Syntaksis. Dommerkomiteen bestod af journalist Kurt Strand, kurtstrand.dk, formand, teaterinstruktør Peter Langdal, ph.d. i retorik Anne Katrine Lund, AKL Kommunikation, professionel bestyrelsesmedlem Charlotte Sahl-Madsen, kommunikations- og HR-direktør Søren Espersen, Sampension.

Senest opdateret: [14.02.2020]