Besoeg Folketinget
Større

Besøg Folketinget

Kom på en omvisning i Folketinget og hør om Folketingets arbejde og Christiansborgs historie, eller overvær et møde i Folketingssalen fra tilhørerpladserne. Folketinget har mange forskellige besøgstilbud til både enkeltpersoner og grupper.
Statsministerportrætterne i Vandrehallen
Tema
Større

Statsministerportrætterne i Folketinget

Fredag den 21. april 2017 blev portrættet af den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i Folketingets vandrehal afsløret. Maleriet er udført af Ditte Ejlerskov, og bliver en del af samlingen af statsministerportrætter, der hænger på Christiansborg.
Vandrehallen set fra Google streetview
Tema
Større

Oplev Folketinget indefra

Med Google Streetview kan du komme helt tæt på og udforske Folketinget hjemmefra.
Tema billede for folkemødet på bornholm
Tema
Større

Folketinget på Bornholm

Mød Folketinget på årets Folkemøde d. 15. -18. juni 2017. Få et overblik over arrangementerne i Folketingets telt her.
Dansk flag
Tema
Større

Lovforslag om nye statsborgere

Tildeling af statsborgerskab kan kun ske ved lov. Det står i grundloven. Derfor vedtager Folketinget 2 gange om året en ny lov, som tildeler statsborgerskab til nye statsborgere – også kaldet indfødsret. 

Folketingssalen

Der er ingen planlagte møder i Folketingssalen før 1. behandlingen af forslag til finanslov for finansåret 2018, som forventes foretaget torsdag den 7. september 2017 kl. 10.00.

Udvalgene afholder møder i sommerperioden. Udvalgsmøderne fremgår af kalenderen.

 

Større

Folketingets Oplysning

Har du spørgsmål om Folketinget, lovgivningen eller Christiansborg, kan du kontakte Folketingets Oplysning og få hurtigt svar.

Ring til Folketingets EU-Oplysningen på 3337 3337
Større

Folketingets EU-Oplysning

Har du spørgsmål om arbejdet i EU eller dine rettigheder inden for EU, kan du kontakte Folketingets EU-Oplysning og få hurtigt svar.

Nyheder fra Folketinget

Nyhedsoversigten
20.06.2017
Folketingets EU-Oplysning søger studentermedhjælpere

Vil du arbejde med EU-politik på Christiansborg, og studerer du på en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse? Så har du chancen nu.

15.06.2017
Skolevalg fortsætter

Erfaringerne med Skolevalg har været så gode, at Folketingets Præsidium og undervisningsministeren nu har besluttet, at de kommende generationer af vælgere også skal have muligheden for at prøve deres holdninger af og øve sig i at stemme.

Her kan du slå et bestemt dokument op, hvis du kender nummer og samling.